Mercedes EQS

Hoogwaardige materialen, ultramoderne rijassistentiesystemen en design dat in alle opzichten nieuwe maatstaven aanlegt. Ontdek de innovatieve en toonaangevende uitvoeringen van de nieuwe EQS van Mercedes-EQ. De EQS biedt veelzijdige individualiseringsmogelijkheden voor het exterieur- en interieurdesign. Daartoe behoren, naast de diverse uitrustingslijnen en -pakketten, ook luxueuze designelementen en innovatieve features waarmee u van de nieuwe EQS helemaal uw eigen EQS kunt maken.

Details

Luxe in topvorm. De elektrische aandrijving maakt een heel nieuw ruimteconcept mogelijk dat veel flexibeler en luchtiger is dan bij conventionele limousines. Dat bovendien adembenemend elegant is. Eén enkele boog spant zich over heel het model. Daarnaast zorgen de voor Mercedes-EQ typerende black panel-grille en lichtstroken aan de voor- en achterzijde voor een fraaie en moderne uitstraling.

Ongelofelijke stilte

Wat zo kenmerkend is voor het buitengewone comfort van de EQS van Mercedes-EQ: het volledig door onszelf ontwikkelde elektrische platform. Daarmee worden royale plaatsen mogelijk en heerst er een bijzonder soort rust in het interieur.

MBUX augmented reality head-up display

De echte en digitale wereld versmelten met elkaar. Met het als optie leverbare head-up display met augmented reality worden veiligheid en comfort in gelijke mate verbeterd. Uw zichtveld wordt met virtuele aanwijzingen aangevuld.

Specificaties

Bereik

731 km (WLTP)

0 – 100 km/u

4,3 seconden

Vermogen

523 pk /  385 kW

Koppel

855 Nm

Wielbasis

3,21 m

Zitplaatsen

5 zitplaatsen

Afmetingen (l/h/b)

5,21 m / 1,51 m / 2,12 m

Accu’s

107,8 kWh