Mercedes EQC

De EQC is en blijft een Mercedes. Met een ongeëvenaarde afwerking en verfijning.  De ruimte en comfort die de EQC biedt, zorgen elke keer weer voor een relaxte rit. Door zijn traploze acceleratie en het vrijwel geruisloos rijden komt u na elke rit ontspannen aan.

 

Details

De nieuwe Mercedes-Benz EQC is een puur elektrisch aangedreven SUV met veel ruimte en comfort. Tot u accelereert, want dan verandert de auto in een sportwagen. Bij het wegrijden staat direct het volledige koppel ter beschikking waardoor de EQC naar voren wordt gekatapulteerd. Dat is het grote verschil van een puur elektrische aandrijving ten opzichte van een benzine- of dieselmotor. Het resultaat is een compleet nieuwe en fascinerende rijdynamiek.

Geniet in stilte van alle comfort

In de nieuwe EQC voelt alles fascinerend nieuw en anders aan. Dat geldt ook voor het comfort. Alleen al de stilte zorgt voor een ongehoord ontspannen gevoel. Maak bovendien kennis met intelligente programma’s die de bestuurder actief ontspannen, eersteklas surround sound en MBUX augmented reality voor navigatie.

Een krachtige en veilige accu

De krachtige hoogspanningsaccu vormt het hart van de nieuwe Mercedes-Benz EQC en slaat de energie op voor twee elektrische aandrijvingen. Om aan de veiligheidseisen van Mercedes-Benz te voldoen, is de accu in de carrosseriebodem ondergebracht wat voor een stabiel en dynamisch rijgevoel zorgt.

Specificaties

417 kilometer puur elektrisch rijden (stadsverkeer).

40 minuten oplaadtijd bij sneloplaadpunten.

0 gram CO2-emissie (gecombineerd).

Binnen 5,1 seconden van 0 naar 100 km/h

408 pk

Een topsnelheid van 180  km/h (begrensd)