Mercedes EQB

Bij de nieuwe EQB zijn typische designelementen van Mercedes-EQ gecombineerd met een hoekige en karakteristieke verschijning. Maximaal zeven zitplaatsen, een ruime bagageruimte en het MBUX-multimediasysteem zorgen ervoor dat u elektrisch rijden op een heel nieuwe wijze kunt ervaren.

Details

Thuis of bij een publiek oplaadpunt: de EQB kan vrijwel overal comfortabel worden opgeladen. Via Mercedes me Charge krijgt u in heel Europa toegang tot een groot aantal publieke oplaadpunten en profiteert u bovendien van een geïntegreerde betaalfunctie met eenvoudige afrekening.

Een ruimtewonder met zeven zitplaatsen

Alles wat u nodig hebt: veiligheid, ruimte en hoog comfort. De volledig elektrische EQB beschikt met maximaal zeven zitplaatsen en individueel neerklapbare achterstoelen over een ruim en variabel interieur om perfect voorbereid te zijn op de meest uiteenlopende situaties in uw dagelijks leven.

Navigatie met Electric Intelligence

De standaard navigatie met Electric Intelligence draagt bij aan de moeiteloze, dagelijkse omgang met de EQB. Het systeem berekent een optimale route, met inbegrip van oplaadpauzes en houdt daarbij rekening met de oplaadtoestand, het weer en de verkeerssituatie, zodat u onbezorgd uw bestemming kunt bereiken.

Specificaties

Bereik

419 km (WLTP)

0 – 100 km/u

6,2 seconden

Vermogen

272 pk / 200 kW

Koppel

520 Nm

bagagaruimte

1.710 l

Zitplaatsen

7 zitplaatsen

Afmetingen (l/h/b) 

4,68 m / 1,83 m / 1,67 m

Accu’s

66,5 kWh