Mercedes EQA

Ontdek met de nieuwe 100% elektrische EQA een breed uitrustingsniveau in een compacte, atletische vormgeving. Onovertroffen veiligheidssystemen en comfortuitrustingen bezorgen u samen met het vooruitstrevende MBUX infotainmentsysteem een bijzonder dynamische rijbeleving.

Details

De EQA is de compacte atleet onder de modellen van Mercedes-EQ, duidelijk herkenbaar door de voor het merk typerende black panel-grille met centraal aangebrachte ster en de lichtstrook aan de voor- en achterzijde. Naar de sportiviteit van het model wordt ook door de subtiele powerdomes op de motorkap verwezen.

Uw EQA – net zo individueel als uzelf

De uitgebreide standaarduitrusting zorgt voor meer comfort met de uitrustingslijn Progressive, met stuurwiel in leder, comfortstoelen, achteruitrijcamera en EASY PACK-achterklep. Het Advanced-pakket zorgt met twee briljante 10,25 inch displays voor een nog hoogwaardiger interieur. Met het Premium-pakket zorgt het hoogwaardige sound system voor een verzadigd geluid tijdens de rit. Het Premium plus-pakket zorgt voor uitrustingen op topniveau. Dit pakket bevat bijvoorbeeld highlights als het Burmester® surround sound system of het panoramaschuifdak. 

Veilig op uw bestemming aankomen

De comfortuitrustingen en veiligheidssysteem van de EQA zorgen voor een uitstekende elektrische rijervaring. De intelligente rijassistentiesystemen in de EQA denken mee, houden overzicht op de verkeerssituatie en kunnen de bestuurder in bepaalde situaties waarschuwen voor gevaar. Op deze wijze kunnen passagiers en de overige verkeersdeelnemers effectief worden beschermd, bijvoorbeeld door de waarschuwingsfunctie voor het uitstappen, wanneer u op uw bestemming bent aangekomen.

Specificaties

Bereik

424 km (WLTP)

0 – 100 km/u

8,9 seconden

Vermogen

292 pk /  215 kW

Koppel

370 Nm

Wielbasis

2,72 m

Zitplaatsen

5 zitplaatsen

Afmetingen (l/h/b)

4,46 m / 1,62 m / 1,83 m

Accu’s

66,5 kWh