Mazda MX-30

Mazda maakt met deze MX-30 een auto voor dagelijks gebruik. De Japanners kiezen er bewust voor om een kleinere batterij te installeren om zo het gewicht laag te houden en een top rijbeleving te garanderen. Geen kilometervreter dus maar een wagen met een hoogwaardig interieur en ‘suicide-doors’ zoals ze ook al eens deden op hun RX-8.

Ontworpen voor elke dag

Ontdek de All-New Mazda MX-30, de nieuwe volledig elektrische wagen, zowel eigentijds als stijlvol. Geavanceerde technologieën en een uitmuntend design bieden een unieke rijbeleving waarvoor Mazda staat.  Met de rightsizing-benadering die focust op de perfecte grootte en de juiste positionering van de batterij, staat het streven naar een gebalanceerde gewichtsverdeling om de soepele Mazda-rijervaring te garanderen voorop.

Doordacht vakmanschap

Het interieur van de nieuwe MX-30 is ontworpen met de nadruk op de connectie tussen de bestuurder, passagiers en de wagen. Dankzij de zwevende middenconsole primeert het gevoel van openheid en verbondenheid. Naast de elektrische aandrijving ademt ook het elegante interieur milieuvriendelijkheid door het gebruik van hoogwaardige materialen – zoals gerecycleerde kurk in de middenconsole en veganistisch leer.

Specificaties

Bereik

262 km (WLTP)

0 – 100 km/u

9,7 seconden

Vermogen

145 pk /  107 kW

Koppel

265 Nm

Opslagcapaciteit

341 liter

Zitplaatsen

5 zitplaatsen

Afmetingen (l/h/b)

4,39 m / 1,57 m / 1,79 m

Accu’s

35,5 kWh