Laadpaal voor thuis

Home » Laadpaal thuis

Wanneer je net een elektrische auto hebt gekocht, is het belangrijk om een laadpaal te installeren bij je thuis. Zo kan je de auto op elk moment thuis opladen en gebruikmaken van de groene energie van je zonnepanelen. Weet je echter nog niet welke laadpaal het beste past bij jouw auto, woning of situatie? Dan staat Move2Green uit Sint-Lievens-Houtem voor je klaar. Voor je het weet kan je jouw elektrische wagen thuis opladen!

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

laadpaal alfen

De ideale laadpaal voor thuis

Als je jouw auto niet thuis kan opladen, moet je steeds bij een openbaar laadpunt gaan staan. Die zijn echter soms nog ver te zoeken en het kost je bovendien meer dan een laadpunt thuis. Door je elektrische wagen thuis te kunnen opladen, voorkom je dat je ’s ochtends met een lege batterij staat. Zo zie je maar hoe belangrijk het is om ook thuis een laadpaal te hebben. De vraag is dan alleen nog welke laadoplossing je juist gaat kiezen. Als specialisten in de verkoop en verhuur van elektrische auto’s hebben wij alvast verschillende opties ter beschikking. Een zeer handig laadpunt is een Wallbox. Met deze compacte laadpaal kan je eenvoudig thuis je auto opladen. Je hangt het Wallbox-oplaadpunt tegen je muur en gebruikt de handige interface om te bepalen hoeveel stroom je van het net haalt of hoeveel groene energie je juist inzet om op te laden. Het thuis opladen van je elektrische wagen was nog nooit zo eenvoudig!

Kom meer over ons en onze producten te weten

Ben je nog op zoek naar een laadpaal voor thuis die past bij jouw wensen? Of wil je graag weten welke elektrische wagens wij te koop of te huur aanbieden? Wij helpen je met veel plezier verder. Voor je het weet kan je thuis jouw nieuwe elektrische wagen opladen met een van onze laadpunten. Zit je toch nog met vragen over het thuis opladen van je auto of wil je graag meer over onze werkwijze te weten komen? Bel ons dan vandaag nog op het nummer 0498/54.65.06 of stuur een e-mail naar info@move2green.be.