Aankoop en verkoop elektrische wagens


Bij Move2Green kan je gebruik maken van onze inkoopservice. Wij helpen je graag om je droomauto te importeren 

Inkoopservice

Stel, je hebt je ideale elektrische wagen gevonden in het buitenland voor een aantrekkelijke prijs. Maar hoe haal je die naar België? Welke stappen moet je nemen? Welke verplichte documenten moet je opvragen of indienen? 

Move2Green kan je hierbij helpen. Wij hebben ruime ervaring met het importeren van auto’s uit het buitenland. Wij kunnen zelfs meteen zorgen voor een aangepaste laadinfrastructuur indien gewenst. Zo kan jij zorgeloos rijden terwijl wij alles regelen.

Wij kunnen ook voor jou op zoek gaan. Je geeft ons de specificaties van je droomwagen en als we een wagen vinden die een match is, nemen we contact met je op. We werken dan een overeenkomst uit om, indien nodig, de wagen uit het buitenland te importeren.

Garanties en service

Je vraagt je waarschijnlijk af hoe het zit met garanties op een geïmporteerde wagen? Simpel: je kan met je nieuwe wagen uit het buitenland gewoon bij je merkgarage in de buurt voor onderhoud en herstellingen. De wagen behoudt dus de full service garantie, net als een nieuwe wagen die je in België zou kopen.

Bovendien kan je bij Move2Green genieten van een gratis aanloopwagen in de periode dat het duurt om je wagen rijklaar te maken of wanneer jij tijdelijk zonder auto zit (b.v. omwille van overname of omdat je auto reeds verkocht is en de nieuwe wagen er nog niet is).* Zo ben je zeker dat je niet zonder wagen valt.

* Maximum 1 week

Laagste prijs

Een voordeel van het importeren van een wagen in het buitenland is vaak dat je eenzelfde wagen voor een lagere prijs kan bemachtigen.

Wij garanderen dat wij wagens aan de laagste prijzen kunnen importeren. Heb je een gelijkwaardige wagen ergens goedkoper gezien met gelijkaardige kilometers en specificatie, dan zullen wij er alles aan doen om nog lager te gaan dan wat de concurrent jou aanbiedt*. Move2green bekijkt dagelijks de markconforme prijzen van elke wagen. Enkel zo kunnen wij de laagste prijsgarantie op dat moment aanbieden.

Ben je op zoek naar een voordelige prijs voor je droomwagen of heb je zelf een buitenlandse wagen op het oog maar weet je niet goed hoe je de import moet aanpakken? Neem dan snel contact op met ons en wij regelen alles voor jou.

* Niet cumuleerbaar bij actieve stock wagens