Ford Mustang Mach-e

Maak kennis met de Mustang Mach-E: Fords eerste volledig elektrische SUV. Prachtig vormgegeven ontwerp, geavanceerde technologieën en een maximaal elektrisch rijbereik van 610 km.

De Mustang Mach-E is een elektrische SUV accelereert direct, waarbij het GT-model in slechts 3,7 seconden van 0 tot 100 km/u rijdt. Autorijden wordt opnieuw puur genieten.

Details

Technologie

Van geavanceerde rijhulptechnologieën tot hoogwaardige connectiviteitsfuncties en innovatieve ontwerpdetails: de Mustang Mach-E zorgt voor een moeiteloos plezierige rijervaring met jou als middelpunt.

Eenmaal binnen vind je tal van geavanceerde technologieën die je volledig elektrische rijervaring nog beter maken. Zoals het intuïtieve One Pedal Drive-systeem voor soepel en moeiteloos rijden en drie instelbare rijmodi die de prestatie-instellingen van je auto verfijnen. 

Accu en aandrijving

De Mustang Mach-E is verkrijgbaar met twee accu-opties, die beide beschikbaar zijn voor achterwiel- of all-wheel drive. De accu met standaardbereik (75 kWh) van de Mach-E biedt een maximaal volledig elektrisch rijbereik van 450 km. De accu met extra groot bereik (99 kWh) kan een rijbereik van maximaal 610 km.

De All-Wheel Drive (AWD) met geavanceerde dubbele elektrische motor zorgt voor betere prestaties. De elektrische motor bij de voor- en achteras verbetert de rijprestaties, ook bij lastigere rijomstandigheden.

Specificaties

Bereik

610 km (WLTP)

0 – 100 km/u

3,7 seconden

Vermogen

465 pk /  342 kW

Koppel

830 Nm

Opslagcapaciteit

1.420 liter

Zitplaatsen

5 zitplaatsen

Afmetingen (l/h/b)

4,71 m / 1,62 m / 1,88 m

Accu’s

99 kWh