WAT JE MOET WETEN OVER DE SERES 3

Een bijzondere ervaring

Bij Seres staan het design van de auto en het rijcomfort voorop. Zo draagt de wagen bij aan bijzondere ervaringen, elke rit weer. De Seres 3 heeft een herkenbare identiteit. De lichtvorm is een voorbeeld van iets waarbij is gedacht aan het uitstralen van technologie en design. De wagen is niet alleen elektrisch, maar heeft ook een hoog gehalte smart travel. Ideaal voor liefhebbers van smart-technologieën dus. 

Veiligheid

Om te zorgen voor zoveel mogelijk veiligheid heeft de Seres 3 verschillende rijhulpsystemen. Voorbeelden zijn hill asisst en forward collsion waarschuwingen. Zo kunt u bij het rijden altijd rekenen op eventuele hulp. 

Rijbereik

De Seres 3 wordt aangedreven door een Lithium Ion van 53,61 kWh. Dat levert een actieradius op van 440 km. Die actieradius kan beïnvloed worden door factoren zoals rijstijl en klimaat. 

Interieur

Digitaal dashboard

De bestuurder kijkt natuurlijk vaak naar het dashboard. In de Seres 3 is er sprake van een digitale cockpit, dus ook een digitaal dashboard. Daarbij bepaalt u zelf de achtergrondkleur en gewenste informatie.

Panoramisch dak

De mooiste lichtinval bij een helderblauwe lucht. Of ’s avonds laat nog even kijken naar de sterren. Bepaal zelf of u het dak open houdt, of liever even sluit. 

Comfortabele zetels

De zetels van deze wagen zijn erg comfortabel, zowel voor de bestuurder als voor de passagiers. De zetels zijn elektrisch verstelbaar, wat het veranderen van positie nog eenvoudiger maakt. 

Nieuwste technologieën

Met de nieuwste technologieën in het dashboard, de klimaatbeheersing en het stuur bent u voorzien van alle gemakken. Het 10,25 inch touchscreen integreert navigatie, media en andere functionaliteiten. 

Exterieur

Dynamische banden

Deze banden met prachtige 18 inch lichtmetalen velgen zorgen voor een strakke en nette look. Daarbij zorgt het figuur voor nog meer dynamiek. 

Verlichting

De Seres 3 heeft automatische verlichting. De halogeenkoplampen zijn in hoogte verstelbaar. De wagen heeft LED dagrijverlichting, LED knipperlichten in de spiegels en LED achterlichten. 

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Mooie details
  • Veel smart technologie

Minpunten

  • Veel waarschuwingspiepjes 

Conclusie

De Seres 3 geeft een fijne rijervaring. Er is veel ruimte voor de bestuurder en voor passagiers. De zetels zitten goed en zijn mooi afgewerkt. Sowieso zitten er in de afwerkingen goede details. De voorkant van de auto ziet er mooi en futuristisch uit. Ook de sleutels zijn mooi, om maar even een typisch detail te noemen. Seres heeft ingezet op technologie. Er zijn veel technologische snufjes vindbaar in de wagen. Een voorbeeld daarvan is het mooie digitale dashboard. Een klein nadeel is dat er veel waarschuwingspiepjes zijn van de rijhulptechnologieën. Af en toe een waarschuwing kan de veiligheid zeker bevorderen, maar het is soms wel veel. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

EVR
 100 km —  17 kWh —  9,5 sec 0 – 100 —  163 pk (120 kW)

EV
 440 km —  53 kWh —  8,9 sec 0 – 100 —  163 pk (120 kW) 

Vind alle info over deze wagen op de website van Seres.

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse