WAT JE MOET WETEN OVER DE RENAULT ZOE E-TECH

BELEEF INNOVATIE

De Zoe E-Tech van Renault is gemaakt met het idee dat innovatie belichaamt kan worden in een wagen. Met meer dan 60 gedeponeerde patenten kiest Renault voor een eigen vooruitstrevende technologie. Daarbij staat ook het gebruikersgemak centraal, aan elk detail is gedacht. De wagen heeft een sterk karakter en vloeiende lijnen in de afwerking. 

Mobilize charge pass

Krijg toegang tot een groot laadnetwerk van wel 25 landen in Europa. Met de Mobilize charge pass profiteert u van speciale tarieven. Betaal veilig en snel voor de laadbeurten dankzij deze pas. 

De My Renault-app

Met de app van Renault geniet u van een hoog aantal services. Zoek bijvoorbeeld uw wagen, vind beschikbare laadpalen en activeer de airconditioning of verwarming op afstand. 

Interieur

Easy link-tablet

De tablet is verbonden met een boordcomputer waarmee alle functies eenvoudig aangestuurd worden. Kies uw route en krijg een realtime verkeersoverzicht. Bel via bluetooth en verbind verschillende smartphone apps. 

Sereniteit

Deze wagen is een technologisch hoogstandje met sereniteit. U bedient een deel van de functies al vanaf het ergonomische stuurwiel. Dankzij de chrome afwerking en strakke vormgeving heeft u een comfortabele en rustige rijbeleving. 

Scherm bestuurder

De bestuurder ziet dit prachtige digitale scherm met allerlei informatie. Vind hier alle info over elektrisch rijden. De snelheid, belangrijkste rijhulpsystemen en de econometer zijn hier te zien. 

Comfort en milieu

Het interieur van deze wagen combineert comfort en bewustzijn van milieu. De zetelbekleding is gemaakt van gerecycled materiaal. De zetels hebben een comfortabele vorm voor optimaal genot. 

Exterieur

Modern vooraanzicht

De Renault Zoe E-Tech heeft een zeer modern vooraanzicht. Dankzij de grille heeft de wagen een sterke en expressieve look. Met 100% LED voor- en achterlichten valt u ook in het donker op. 

17 inch wielen

De prachtig afgewerkte wielen geven de auto een ultramodern uiterlijk. Het aluminium materiaal en diamanteffect maken het exterieur nog dynamischer. 

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Comfortabel rijden
  • Veel technologische snufjes
  • Aandacht besteed aan het interieur
Minpunten
  • Geen optimale ruimte voor passagiers achterin

Conclusie

Elke rit in de Zoe E-Tech is comfortabel. De wagen is geruisloos zoals u mag verwachten van een elektrisch voertuig. Er zijn veel technologische snufjes zoals het ergonomische stuurwiel, de vele functies op de tablet, maar ook alles wat u kunt doen in de My Renault-app. Er is veel aandacht besteed aan de afwerking van het interieur. Dat is onder andere te zien in het digitale scherm voor de bestuurder en de optie voor een inductieoplader. Achterin is de ruimte helaas niet optimaal. Voor passagiers achterin kan een lange rit minder comfortabel zijn. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

iconic
395 km —  52 kWh —  11,4 sec 0 – 100 —  135 pk (100 kW)

Vind alle info over deze wagen op de website van Renault.

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse