RENAULT

MEGANE E-TECH

WAT JE MOET WETEN OVER DE RENAULT MEGANE E-TECH

Pure sensatie

Met de e-4ORCE-technologie, dubbele motoren en een unieke vierwielaandrijving biedt de ARIYA de perfecte balans tussen krachtige en ongeëvenaarde controle in alle omstandigheden. Vertrek met koppel aan alle vier de wielen. Verover terrein met tractie in alle weersomstandigheden. Neem alle bochten met precieze controle. En geniet elke minuut van een soepele rit.

Puur design

De compacte carrosserie van een sedan, crossover-stijl, gewelfde achterkant, sportieve lijnen. De aerodynamische lijnen geven de auto een stijlvolle look, voor een opwindende rit. De 20″ wielen, kenmerkende full LED-verlichting, iriserende 3D-strook aan de achterkant en goudchromen accenten zorgen voor een volstrekt origineel design.

Met Google integratie: jouw verbonden rijervaring

Gebruik het openR link-systeem met Google integratie om max. 5 accounts te configureren. Je hebt toegang tot al je favoriete apps en geniet van het beste van Google zonder verbinding met je telefoon te hoeven maken.

360° Innovatie

Het nieuwe, revolutionaire CMF-EV-platform is uitgerust met een 60 kWh ultradunne accu en een compacte elektrische motor van 160 kWh. Dankzij een geoptimaliseerde gewichtsverdeling, langere wielbasis, volledig vlakke vloer en een laag zwaartepunt is de auto uiterst wendbaar. Bovendien zorgt dit voor meer ruimte in de auto.

Blijf verbonden met je auto

Maak je dagelijkse leven gemakkelijker met behulp van de My Renault-app, waarmee je de auto op afstand vanaf je telefoon kunt bedienen: de resterende actieradius, nabijgelegen laadstations, laadplanning, rit plannen en nog veel meer. De connected services van Renault helpen je niet alleen dagelijks, maar ontwikkelen zich ook en worden mettertijd steeds beter met nieuwe functie

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Een stoere look
  • Luxueuze binnenkant
  • Rijd sportief en comfortabel 

Minpunten

  • Remgevoel kon iets beter
  • Geen grote kofferbak

Conclusie

De Renault Megane E-Tech is erg comfortabel om te rijden. Putten, drempels, hij neemt ze alsof ze niks zijn. Ook is hij vanbinnen mooi uitgerust en heeft hij alle multimedia features die je nodig hebt. Renault heeft iedereen een tijdje laten wachten met het uitbreiden van zijn elektrische aanbod, maar deze Megane was zeker het wachten waard. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Renault Megane E-Tech EV40 130pk
250 km — 40 kWh — 10,0 sec 0 – 100 — 131 pk (96 kW)

Renault Megane E-Tech EV60 130pk
365 km — 60 kWh — 10,5 sec 0 – 100 — 131 pk (96 kW)

Renault Megane E-Tech EV60 220pk
360 km — 60 kWh — 7,4 sec 0 – 100 — 218 pk (160 kW)

Meer info

Vind alle info over deze wagen op de website van Renault België. Ga naar renault.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse