Renault

Kangoo E-Tech

WAT JE MOET WETEN OVER DE RENAULT KANGOO E-TECH

De ruime personenwagen

Deze gezinsauto is erg ruim en biedt daarmee een optimaal comfort aan de bestuurder en passagiers. In deze wagen win je energie terug tijdens het remmen en de warmtepomp zorgt ervoor dat de wagen lang meegaat. Deze wagen heeft niet alleen de ruimtelijkheid afgesteld op de passagiers, maar ook de veiligheid. Veertien geavanceerde systemen dragen bij aan optimale veiligheid. 

Opbergruimte

Deze wagen is de ideale reisgenoot op al je avontuurlijke reizen. Vijf volledige zitplaatsen, 850 liter bagageruimte en twee schuifdeuren. Deze kunnen ook open tijdens het opladen. 

My Renault-app

Kies voor de ideale binnentemperatuur voordat je instapt. De programmeerbare functie Climate control zorgt hiervoor. Zet van afstand alvast de verwarming of airco aan. Zo stap je blij de cabine in. 

Connectiviteit

Rijd zonder problemen en moeite overal naartoe met het navigatiesysteem. Kies indien gewenst voor een draadloze inductielader. Op het infotainmentscherm zijn playlists, apps en andere services te gebruiken. Compatibel met Android en Apple!

Easy link

Aan boord geniet je van het easy link systeem. Dit systeem geeft aan waar je het dichtstbijzijnde laadpunt vindt. Ook de kosten om je auto daar op te laden en het type stopcontact en de route naar de lader staan in easy link.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Veilig
  • Vloeiend rijden
  • Handig voor zakelijk en privé
Minpunten
  •  Actieradius niet geschikt voor langere reizen

Conclusie

Deze wagen rijdt heel vloeiend en geruisloos. Het is daadwerkelijk goed merkbaar dat het gaat om een EV. De verschillende rijhulpsystemen geven een veilig gevoel. Dat is zeker niet onbelangrijk aangezien Renault deze wagen heeft gemaakt voor het gezinsleven. Er is veel bagageruimte, dat maakt de wagen geschikt voor familiereizen en zakelijk gebruik. De actieradius is wel wat aan de lagere kant. Bij lange reizen is tussendoor opladen wel noodzakelijk. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

E-Tech EV 45
 285 km —  45 kWh —  12,6 sec 0 – 100 —  120 pk (90 kW)

Vind alle info over deze wagen op de website van Renault.

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse