WAT JE MOET WETEN OVER DE NISSAN LEAF

Technologische familiewagen

De Nissan LEAF maakt gebruik van de beste intelligente technologieën bij het rijden. Denk aan e-Pedal en ProPILOT Assist. Deze technologieën maken uw rijsensatie nog beter. Dankzij de grote binnenruimte is deze wagen uiterst geschikt als familiewagen. De looks van de wagen zijn afgewerkt met strakke, aerodynamische lijnen. Zo ziet de wagen er sportiever en vlotter uit. 

ProPILOT Assist

De tijd van stress achter het stuur is voorbij. De ProPILOT neemt enkele alledaagse taken van u over. Zo kan de wagen automatisch de voorligger volgen met een ingestelde afstand. Ook met parkeren helpt de wagen u indien gewenst.

Display

De display van de Nissan LEAF zorgt voor handige infotainment tijdens het rijden. Zo ziet u informatie over uw rit, maar kunt u ook uw smartphone koppelen voor gebruik van diverse applicaties. 

Waarschuwing en assistentie

De wagen beschikt over functies die de mobiele intelligentie ten goede komen. Tijdens de rit zijn er verschillende berichten die u waarschuwen of assisteren. Zo wordt het verkeer aangenamer en veiliger. 

Bewust en alert bij elke rit

De Nissan LEAF maakt gebruik van verschillende technologieën voor de veiligheid en een goede rijervaring. Zonder stress over verkeersdrempels, door bochten en inhalen. Deze functies maken iedere rit comfortabel. 

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Ruimtelijk
  • Lage startprijs
  • Veel slimme technologieën

Minpunten

  • Beperkt infotainmentsysteem
  • Niet zo high-end als veel andere EV’s die we aanbieden

Conclusie

De lage startprijs van de Nissan LEAF trekt meteen de aandacht. Voor een lage prijs instappen en misschien wel de eerste ervaring met een EV opdoen is natuurlijk nooit een slecht idee. Het gevolg van de lage prijs is natuurlijk wel dat de wagen niet zo high-end is als de meeste van onze EV’s. Dankzij de vele technologieën die Nissan hier biedt, geniet u van veilige en comfortabele ritten. We zouden deze wagen zeker aanraden als u niet op zoek bent naar een high-end wagen. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

LEAF
 270 km —  39 kWh —  7,9 sec 0 – 100 —  150 pk (110 kW)

LEAF e+
 385 km —  59 kWh —  6,9 sec 0 – 100 —  217 pk (160 kW)

Vind alle info over deze wagen op de website van Nissan.

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse