WAT JE MOET WETEN OVER DE NISSAN ARIYA

Een wagen die echt overal naartoe kan in stijl

Met de e-4ORCE-technologie, dubbele motoren en een unieke vierwielaandrijving biedt de ARIYA de perfecte balans tussen krachtige en ongeëvenaarde controle in alle omstandigheden. Vertrek met koppel aan alle vier de wielen. Verover terrein met tractie in alle weersomstandigheden. Neem alle bochten met precieze controle. En geniet elke minuut van een soepele rit.

Actieradius en opladen: De mogelijkheden zijn elektrisch

Door voortdurende vernieuwing daagt de Nissan ARIYA de heersende normen uit. Het is meer dan een elektrische auto. Het is een hele andere manier van rijden. Met een gamma gebaseerd op verschillende combinaties van batterijen, motoren en assen, is er een Nissan ARIYA op maat van elke bestuurder.

Veiligheid

De Nissan ARIYA zit vol rijhulpsystemen zoals, Lane Departure Prevention, Intelligent Around View Monitor en meer. Zo helpt de auto je om de afstand te bewaren, in het midden van de rijstrook te blijven, en zelfs afritten en milde bochten te anticiperen. 

De visie van Nissan

De ARIYA is de uitkomst van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele horizontale lijn in plaats van rommelige contouren. De nieuwe, smalle ledkoplampen lichten ’s nachts op en zijn overdag onzichtbaar. Binnenin draagt de vlakke vloer bij tot een ruime, lounge-achtige en uitnodigende sfeer voor iedereen.

Stembediening

Met de ingebouwde Alexa Auto kan je deze Nissan met je stem bedienen. Zo kan je de temperatuur aanpassen, of vragen om een sms voor te laten lezen. 

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Veel opties voor vermogen en bereik
  • Ziet er goed uit van binnen en van buiten
  • Voelt erg ruim

Minpunten

  • Premium prijs
  • Geen frunk

Conclusie

De Nissan ARIYA is een zeer mooie wagen en steekt uit als een elektrische familie SUV. En ookal is het niet de goedkoopste zero-emission familie wagen krijg je wel een premium product met veel safety en comfort extras voor je geld. Het is een grote stap naar voren voor Nissan en het laat ons met een goed gevoel naar de toekomst kijken van dit merk. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Nissan ARIYA 63kWh
335 km — 63 kWh — 7,5 sec 0 – 100 — 218 pk (160 kW)

Nissan ARIYA 87kWh
445 km — 87 kWh — 7,6 sec 0 – 100 — 242 pk (178 kW)

Nissan ARIYA e-4ORCE 87kWh
420 km — 87 kWh — 5,7 sec 0 – 100 — 306 pk (225 kW)

Nissan ARIYA e-4ORCE 87kWh Performance
385 km — 87 kWh — 5,1 sec 0 – 100 — 394 pk (290 kW)

Meer info

Vind alle info over deze wagen op de website van Nissan België. Ga naar nissan.be  

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse