WAT JE MOET WETEN OVER DE MG 5

De compacte berline opnieuw uitgevonden.

De MG 5, de eerste elektrische break op de Belgische markt. Deze wagen behoort tot de 2de generatie van 100% elektrische wagens van MG. Het model combineert een aantrekkelijke actieradius tot 400 kilometer (WLTP) met een 11 kW 3-fasen on board charger. De nieuwste elektrische motor van MG is uitgerust met 8-laagse haarpin-wikkelingstechnologie. Dit zorgt voor een hoger rendement, een hogere vermogensdichtheid en een hogere betrouwbaarheid

Het design van de stationwagen

Een stationwagen geeft het leven meer mogelijkheden: grote inkopen doen in het weekend, bouwpaketten van IKEA vervoeren, een eigen plekje voor huisdieren en volop ruimte voor sportspullen…

Lichtscherm ledverlichting

80 eenheden ledverlichting creëren het “lichtscherm”. Dit maakt de verlichting niet alleen veiliger, maar maakt de MG5 ook ’s avonds iconischer.

Minimalistisch interieur met "Eco-Blue"-design

Het “Eco-Blue”-design loopt door de hele cabine om een gevoel van nieuwe technologie en een nieuw tijdperk te creëren. Het eenvoudige maar delicate interieur met de verborgen ventilatieopeningen zorgt voor een pure esthetiek.

Vehicle To Load-functie (V2L)

Maximaal vermogen van 2200 W, klaar om elk extern apparaat op te laden, zoals een luchtpomp voor uw campingmat of de grill voor uw buitenbarbecue.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Ruim en praktisch interieur
  • Goed niveau van standaard uitrusting
Minpunten
  • Vaag stuurgevoel
  • Saai uiterlijk
  • Kwaliteit cabine
Conclusie

Als u op zoek bent naar een elektrische auto met een grote actieradius, genoeg ruimte voor een gezin en een hoog niveau van standaarduitrusting, dan is de MG 5 wellicht de auto voor u. Hij is ook comfortabel, stil op snelheid en heeft een stevige acceleratie. Toegegeven, hij rijdt niet zo lekker als een MX-30 en hij is niet zo snel als een ID.3, maar hij kost ook niet zo veel. Ga voor de 61,1 kWh versie met grotere actieradius voor de extra veiligheidstechnologie en je hebt een auto die door zijn verleidelijke prijs heel wat in zijn mars heeft.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

5 – Standard Range
320 km — 46,0 kWh — 8,5 sec 0 – 100 — 177k (130 kW)

5 – Long Range
400 km — 57,0 kWh — 8,3 sec 0 – 100 — 156 pk (115 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse