WAT JE MOET WETEN OVER DE MERCEDES BENZ EQC

Elektrische rijden op een hoger niveau

Met een verbazingwekkende hoge actieradius, intelligente oplaadtechnologie en Mercedes-Benz rijassistentiesystemen geeft de EQC ons een fascinerend, nieuwe gevoel van elektrisch autorijden. De EQC straalt puurheid, rust en moderniteit uit. Daarmee belichaamt het model de nieuwe designtaal van progressieve luxe.

Een nieuwe designtaal

De EQC kenmerkt zich door een avant-gardistisch, autonoom design en is een toonbeeld van progressieve luxe. De duidelijke, sensuele en minimalistische belijning maakt direct duidelijk dat dit de Mercedes-Benz onder de elektroauto’s is.

Elektrische aandrijving en menselijke intuïtie.

Ontdek het volledig nieuwe bedienings- en aanduidingsconcept met natuurlijke, intuïtieve spraakbediening, zelflerende functies, aanraakgevoelige touch-oppervlakken en een widescreen cockpit met een extreem hoge resolutie.[1]

Het zit hem in de details

Dankzij de vrijwel geruisloze elektromotor kunt u nog beter van het nieuwe progressieve interieurdesign van de EQC genieten. De vele sierdelen, bekledingsmaterialen en kleuren zijn exclusief voor de EQC ontwikkeld en benadrukken het unieke karakter van het model.

Zitcomfort met massagefunctie

Met het als optie leverbare multicontourstoelenpakket kunnen de stoelen tot op de millimeter nauwkeurig worden afgesteld op uw lichaam. Twee vibrerende luchtkamers in de lendensteun masseren de rug en kunnen vermoeide spieren weer activeren.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Fantastische comfort en geluidsdemping
  • Kwaliteitsvol interieur
  • Krachtige en stille motor

Minpunten

  • Premium prijs
  • Geen 7-zitter

Conclusie

De EQC is een wagen zoals je die van Mercedes kan verwachten: stil, comfortabel, luxeus en vol nuttige technologie. Vanaf de eerste meters is duidelijk dat dit een premium auto is waar je moeiteloos vele kilometers mee aflegt.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

EQC 400 4MATIC Luxury Line
432 km —  85 kWh —  5,1 sec 0 – 100 —  408 pk (300 kW)

EQB 300 4MATIC AMG Line
428 km —  85 kWh —  5,1 sec 0 – 100 —  408 pk (300 kW)


ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse