WAT JE MOET WETEN OVER DE MAZDA MX-30

Helemaal elektrisch, helemaal Mazda.

De Mazda MX-30 is de nieuwe norm voor elektrisch rijden. De ideale auto voor de dagelijkse ritten van actievelingen en dynamische gezinnen. Een geslaagde combinatie van modern design en moeiteloze chic met freestyle-deuren en een ruim, stijlvol interieur. Bereid u alvast voor op het unieke rijgedrag van deze SUV met intelligente e-Skyactiv-technologie. Waar u ook heen moet, de Mazda MX-30 is er klaar voor.
Interieur Mazda MX-30

Nieuw interieur

Naast de ‘Modern Confidence’ en ‘Industrial Vintage’ uitvoeringen, kunt u nu ook kiezen voor de nieuwe uitvoering ‘Urban Expression’. Deze zwarte, zeer stijlvolle bekleding is zowel elegant als dynamisch en vol van karakter.
Exterieur Mazda MX-30

Elegante buitenkant

De Mazda MX-30 is een belichaming van schoonheid door eenvoud. Zijn basislijnen en minimalistische rondingen creëren een gevoel van beweging dat onmiskenbaar Mazda is. Dit in combinatie met de cilindervormige koplampen roept de unieke Mazda-identiteit in deze wagen op. Met onze revolutionaire freestyle-deuren blikt Mazda bij het kijken naar de toekomst trots terug op het verleden van de RX-8.
Laden Mazda MX-30

Intuïtief rijgedrag

De lichtgewicht batterij van de Mazda MX-30 werd ontworpen om aan uw dagelijkse behoeften te voldoen, maar moet tegelijkertijd ook de impact op het milieu minimaliseren. Bij elke rit zal het intuïtieve rijgedrag ervoor zorgen dat u vol zelfvertrouwen van deze rijervaring kunt genieten: uw zintuigen worden geprikkeld en uw stemming verheven.
Interieur Mazda MX30

Alsof u thuis bent

Het interieur van de MX-30 is ontworpen met de nadruk op de connectie tussen de bestuurder, passagiers en de wagen. Dankzij de zwevende middenconsole primeert het gevoel van openheid en verbondenheid. Naast de elektrische aandrijving ademt ook het elegante interieur milieuvriendelijkheid door het gebruik van hoogwaardige materialen – zoals gerecycleerde kurk in de middenconsole en veganistisch leer.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Onderscheidende exterieurstyling zonder uit de toon te vallen
  • Hoogwaardig interieur, met uitgebreide opties
  • Rijplezier met wendbare, innemende rijeigenschappen
Minpunten
  • Teleurstellend bereik van 237 kilometer
  • Achterzetels niet bijzonder ruim voor een auto van dit formaat
  • Weinig voordelen ten opzichte van zijn directe concurrenten
Conclusie

Over het geheel genomen is het een hoogwaardig, goed ontworpen product met veel verrassende en verassende kenmerken – nieuwe interieurmaterialen, het volledig ontbreken van een B-stijl dankzij de naar achteren scharnierende achterdeuren en een chassis dat niet vergeet om de bestuurder plezier te laten beleven. Een vroege update in 2022 zorgde voor een aanpassing van het kunstmatige geluid dat de MX-30 maakt bij het accelereren en voor een lichte verbetering van de oplaadsnelheid bij openbare snellaadpunten. De keerzijde is dat zowel het rijbereik als de ruimte op de achterbank achterblijft, maar verder is de MX-30 een sterke eerste poging tot een elektrische auto door een van de meer innovatieve autofabrikanten.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

MX-30
237 km — 30,0 kWh — 9,7 sec 0 – 100 — 143 pk (105 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse