WAT JE MOET WETEN OVER DE JAGUAR I-PACE

Elegant en aerodynamisch

Reizen in stijl, dat is mogelijk met de Jaguar I-PACE. De wagen is gemaakt om het rijplezier te vergroten. Het is een SUV, maar er is zeker ook gedacht aan zaken als acceleratie en wendbaarheid. Prachtige details en naadloos geïntegreerde technologie komen hier samen. Er is een groot aantal rijhulpmiddelen om u en uw passagiers te beschermen. Denk daarbij aan adaptive cruise control, emergency braking en blind spot assistent. 

Enhanced brake regeneration

Remmen kost veel energie, maar dankzij deze technologie wordt bijna alle remenergie teruggewonnen. Daardoor wordt de actieradius geoptimaliseerd. 

 

Torque vectoring

De I-PACE heeft een koppelverdeelsysteem bij het remmen. Gecontroleerd remmen draagt bij aan de draaikrachten. Dit vergroot de sportieve wendbaarheid. 

 

 

Elektrische luchtvering

Bij deze wagen heeft u de optie voor een elektrische luchtvering. De auto verlaagt automatisch bij een snelheid hoger dan 105 km/u. Dat zorgt voor betere en sportievere prestaties. 

Warmtepomp

De Jaguar I-PACE heeft een warmtepomp. Warmte van de auto en van buiten worden gebruikt om de auto van binnen te verwarmen via het verwarmings- en ventilatiesysteem. 

 

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Briljante prestaties
  • Rijplezier staat voorop
  • Veel technische functies
Minpunten
  • Kan prijzig worden met opties

Conclusie

De I-Pace is een auto die tot het hart spreekt. Zijn verleidelijke rijstijl, uitgesproken exterieurontwerp en verfijnd interieur maken van deze Jaguar een must drive. Met allerlei technische functies is de wagen ook erg praktisch. Er zijn allerlei opties mogelijk om de rijervaring nog beter te maken. Een kanttekening is dat de wagen met alle opties wel wat aan de prijzige kant is. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

I-PACE S
 464 km —  90 kWh —  4,8 sec 0 – 100 —  400 pk (294 kW)

I-PACE SE
 448 km —  90 kWh —  4,8 sec 0 – 100 — 400 pk (294 kW)

Vind alle info over deze wagen op de website van Jaguar.

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse