WAT JE MOET WETEN OVER DE HYUNDAI NEXO

De geavanceerde SUV

De NEXO van Hyundai is een unieke SUV met geavanceerde technologieën. In deze wagen geniet u van een futuristisch design, gecombineerd met een uitstekende actieradius van 666 kilometer (WLTP). De NEXO heeft een gestroomlijnd koetswerk, het representeert de vloeiende elegantie van water. Deze wagen heeft allerlei geavanceerde functies die bijdragen aan de connectiviteit en het comfort. De Hyundai NEXO rijdt op waterstof. De enige uitstoot van de wagen is waterdamp, wat onschadelijk is voor mens en milieu..

Interieur

Infotainment display

In de Hyundai NEXO heeft u een 12,3″ display met navigatie, informatie over bijvoorbeeld het energieverbruik en klimaatregeling. Indien gewenst kunt u uw Smartphone verbinden met de infotainment display. Handig voor het bellen en beluisteren van muziek.

Zetels met klimaatbeheersing

Onderweg is het soms lekker om wat extra verkoeling of verwarming te hebben. Deze wagen heeft daar de ideale feature voor! De zetels voorin zijn namelijk verkrijgbaar met ventilatie in drie verschillende niveaus en een verwarmingssysteem.

Comfortabel veel ruimte

Ook de passagiers op de achterste zetels genieten van veel ruimte. De zetels zijn comfortabel en ook achterin is er klimaatbeheersing mogelijk. De kofferinhoud is 461 liter (VDA), maar met neergeklapte zetels beschikt u over 1.466 liter laadruimte. Ideaal om te reizen met bagage. 

Geavanceerde middenconsole

Dankzij de elektromotor van de Hydundai NEXO is de traditionele versnellingspook vervangen door shift-by-wire-knoppen. Daardoor is er extra ruimte voor het middenconsole. Daar vindt u een handig opbergvak en er kunnen mobiele apparaten worden opgeladen. 

Exterieur

Breed zonnedak

Laat u de zon graag binnen in de wagen schijnen? Of geniet u extra van het rijden met de wind door uw haar? Een optie bij de NEXO is een zonnedak dat kantelt en naar buiten schuift voor een grote opening waar veel wind en zon doorheen kan komen.

Led-verlichting

Het licht gebogen Led Horizon-standlicht strekt zich uit over de hele voorkant en vloeit aan beide kanten elegant over in de led-dagrijlichten. Deze vorm van verlichting maakt de NEXO onmiskenbaar op de weg.

Hyundai Radiatorrooster

Een mooi onderdeel van het exterieur is het typische radiatorrooster van Hyundai. Deze is opnieuw vormgegeven, zodat deze naadloos aansluit bij de NEXO.

Automatische deurhandgrepen

De deurhandgrepen van deze wagen zijn in- en uitklapbaar. Dit geeft de NEXO een modern, luxueus uiterlijk. Met een druk op de knop zorgt u dat de deurhandgrepen uitklappen. Deze klappen vanzelf weer in bij een snelheid van 3 km/u. 

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Grote actieradius
  • Veel technische functies
  • Stijlvol van binnen en buiten

Minpunten

  • Geen bijzondere acceleratie
  • Niet veel laadstations met waterstof

Conclusie

De Hyundai NEXO heeft een spectaculair interieur en exterieur. Dankzij de grote actieradius en vele technische functies is het rijden in deze wagen zeker het aanraden waard. Het rijden voelt zeer comfortabel en soepel. Daarom is het zeker aan te rijden om deze wagen te overwegen. De acceleratie is wel minder, dus voor de liefhebbers van snel optrekken, is dat zeker een minpunt. Momenteel zijn er in België niet veel openbare laadstations waar kan worden opgeladen met waterstof. Dat is ook een klein nadeel. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Hyundai NEXO
 666 km —  40 kWh —  9,5 sec 0 – 100 —  161 pk (113 kW)

Vind alle info over deze wagen op de website van Hyundai.

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse