WAT JE MOET WETEN OVER DE Honda e

Een visie voor urban mobility

Alhoewel Honda het zelf niet gezegd wil hebben, is deze ‘e’ zeker -retro te noemen. De vorm van de koplampen, de old school interface, de materialen in het interieur, … Het doet allemaal wat jaren 80 aan. Het resultaat is een leuk stadsautootje dat de koper vooral moet verleiden met z’n design en het feit dat deze wagen waarschijnlijk het meest aantal schermen ooit in een productiewagen heeft.

Digitaal dashboard

Het digitale dashboard met dubbel scherm biedt informatie en ontspanning en zorgt voor connectiviteit met zaken die u belangrijk vindt. Het geeft u ook een intuïtieve controle over enkele intelligente toepassingen en diensten. U kunt de schermen bovendien aanpassen om hun gebruiksvriendelijkheid te optimaliseren.

Doordacht vakmanschap

Het moderne minimalistische interieur van de auto maakt gebruik van tactiele, eigentijdse materialen. Dit ruime, overzichtelijke interieur zorgt voor een comfortabel lounge-gevoel. Het panoramische dak geeft een ruimtelijk gevoel, met een goede lichtinval en een prachtig uitzicht.

Kenmerkend design

De Honda e herontdekt de identiteit van een compacte Honda. Met de opvallend minimalistische stijl van het design, de klassieke elementen waar het originele Honda DNA in uitblinkt zullen er veel mensen omkijken naar deze wagen. 

Een next-gen digitaal dashboard

De 5 schermen verspreid over het dashboard zijn echt geoptimaliseerd voor gebruiksvriendelijkheid. Het intuitieve multimedia systeem is fijn om te gebruiken en het spiegel camera systeem werkt zeer goed. Honda gaat hier echt de goede richting mee uit.

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Een eigen design voor een EV
  • Een mooi afgewerkt interieur
  • Zeer comfortabele en stille rit

Minpunten

  • Een krappe actieradius
  • Een kleinere kofferbak

Conclusie

De Honda e is een echte stadsauto. Ideaal voor in de stad, of wanneer je gewoon niet een enorme EV zoekt. Het wat minimalistisch modern design met klassieke kenmerken is een verfrissende look die zeer gewaardeerd kan worden en genoeg nekken om zal draaien. Vanbinnen is het zeker niet minder met het doorgetrokken minimalistische design met een hint naar het klassieke.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

Honda e
170 km — 28,5 kWh — 9,0 sec 0 – 100 — 136 pk (100 kW)

Honda e Advance
170 km — 28,5 kWh — 8,3 sec 0 – 100 — 154 pk (113 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse