WAT JE MOET WETEN OVER DE BYD ATTO 3

Een stap in de toekomst

BYD is nog een relatief onbekend merk als het over automobiliteit gaat. Wel is het al ruim 25 jaar een pioniersnaam in de batterij-industrie. Met een baanbrekend en extreem veilig bladbatterij claimt BYD een van de veiligste batterijen van de wereld te maken. Het design van de ATTO 3 is sportief en aerodynamisch. Dat past bij de wens van BYD om te zorgen voor futuristische ritten. Met deze wagen heeft u meer dan een ritje. Het is een ervaring en een levensstijl. 

Bereik

De actieradius van de ATTO 3 is 420 km. Met een laadcapaciteit van 88 kW gelijkstroom kunt u snel laden. In een half uurtje opladen heeft u al 30% tot 80% van de accu gevuld. 

Ruime koffer

De ruime koffer zorgt voor voldoende ruimte bij alle belangrijke ritten en verplaatsingen. Het grote opbergvak en een extra verborgen kofferruimte maken deze wagen compleet. 

Interieur

Panoramisch dak

De rijbeleving krijgt een extra dimensie dankzij het panoramische schuifdak. Met verstelbaar zonnescherm bepaalt u zelf hoe de lichtinval is. Geniet tijdens het rijden van het mooie daglicht of zie de sterrenhemel. 

Sfeer

De speakers die door de wagen heen zitten zijn van hoge kwaliteit. De verlichting op de speakers past zich aan op basis van de muziekritmes.

Plezier bij elke rit

Er zijn heel veel functies in deze wagen en ze zijn allemaal zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Het hoogwaardige interieur geeft een gevoel van luxe en plezier. Dit zorgt voor een unieke rijervaring. 

Middenconsole

Ook de middenconsole is netjes afgewerkt en ziet er goed uit. Achter de parkeerhendel en knopjes zit een armleuning. Dankzij dit middenconsole is het rijden van de wagen absoluut comfortabel. 

Exterieur

Verlichting

De verlichting van de BYD ATTO 3 is een lust voor het oog. De doorlopende koplampen passen perfect bij de doorlopende achterlichten. Ze zorgen voor goede zichtbaarheid op de weg. Geniet ook van het dynamische stuurlicht. 

Build Your Dreams

BYD staat voor Build Your Dreams. De merknaam is uitgeschreven op de achterkant van de wagen. Deze quote past bij de levensstijl van de BYD doelgroep. 

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten
  • Futuristisch
  • Echt rijplezier
  • Gevoel van comfort
  • Opvallend lage instapprijs
Minpunten
  • Voor een batterijpionier valt het snelladen tegen

Conclusie

De BYD Atto 3 heeft een futuristisch interieur en exterieur. Het rijden in deze wagen levert daadwerkelijk veel rijplezier op. Dat komt voort uit verschillende dingen. De afwerkingen zijn erg strak en de wagen is erg compleet. De lichtmetalen wielen, intelligente LED-verlichting, elektrisch verstelbare stoelen met stoelverwarming en sfeer van de speakers maken de rijbeleving helemaal compleet. Tijdens het rijden is er een gevoel van comfort. Dat komt onder andere door alle functies in combinatie met een geruisloze rit. Wat wel als een minpunt kan worden gezien is het snelladen. Het hoogst haalbare bij de Atto 3 is 88 kW. Dat valt tegen voor een batterijpionier. 

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

ATTO 3
 420 km — 60,48 kWh —  7,3 sec 0 – 100 — 204 pk (150 kW)

Vind alle info over deze wagen op de website van BYD.

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse