WAT JE MOET WETEN OVER DE AUDI E-TRON

De toekomst krijgt vorm.

Neem een duik in de boeiende wereld van de elektrische mobiliteit met de Audi e-tron.  Met een maximaal vermogen van 408 pk en een rijbereik tot 436 kilometer is dit de eerste volledig elektrische SUV van Audi, uw sportieve en veilige reisgezel. Een Audi e-tron die uit de startblokken schiet? Dat moet u voelen om te begrijpen. Of u nu uit stilstand optrekt of inhaalt op de autosnelweg – de Audi e-tron gaat meteen met zijn spieren aan het rollen. Zelfs in z’n achteruit voelt u het geweldige koppel. De buitengewone tractie introduceert een nieuwe quattro-generatie, die u inschakelt wanneer u dat nodig acht. Bijgevolg hebt u altijd de volledige controle over uw auto.

Langeafstandbereik

Met de Audi e-tron rijdt u van Hamburg naar Düsseldorf, zonder te stoppen om de batterij op te laden. Dat is voornamelijk te danken aan het recuperatiesysteem, dat remenergie opvangt en vervolgens transporteert naar de accu.

Geschikt voor dagelijks gebruik

We hebben de Audi e-tron uitvoerig getest op alle relevante factoren voor elektrische voertuigen. Zodoende kunnen we niet alleen de kwaliteit van een van onze modellen uit ons gamma garanderen, maar bovenal uw veiligheid.

Digitale assistenten

Dankzij de specifieke e-tron instellingen van Audi connect hoeft u niet langer te piekeren over zaken zoals resterend bereik en het dichtstbijzijnde laadstation. Gebruik myAudi – via het online portaal of de myAudi-app. 

Goed ingelicht en veilig

Dankzij de slimme technologieën in de Audi e-tron kunt u zich concentreren op het verkeer. Belangrijke informatie en meldingen worden weergegeven in de standaard Audi virtual cockpit en het sublieme infotainmentsysteem MMI navigation plus. 

DE MENING VAN ONZE EV-EXPERT TIM

Onze mening

Pluspunten

  • Ruime kofferbak
  • Interieur erg kwalitatief afgewerkt
  • Zeer comfortabele en stille rit

Minpunten

  • Alternatieven hebben een ruimere actieradius
  • Niet erg snel in een rechte lijn

Conclusie

De e-tron is een auto voor iemand die alle voordelen zoekt van een elektrische auto, maar dit niet per se aan de hele wereld hoeft te laten zien met een look zo gelijkaardig aan een soortgelijke Audi met een verbrandingsmotor. Ook voor families is hij een goede keuze met de zeer ruime achterbank en kofferbak.

KIES HET MODEL DAT BIJ JE PAST

Uitvoeringen

e-tron 55 quattro
365 km — 95,0 kWh — 5,7 sec 0 – 100 — 408 pk (300 kW)

e-tron S
320 km — 95,0 kWh — 4,5 sec 0 – 100 — 503 pk (370 kW)

ERVAAR HET ZELF

Informeer naar deze wagen

Vul geheel vrijblijvend het formulier hieronder in als je meer wil weten over deze wagen of een testrit wil boeken. Wij contacteren je zo snel mogelijk terug.

Contact – Product Page
Hoe kunnen we u verder helpen?

ONTDEK OOK ONZE ANDERE VOERUIGEN

Wagens in dezelfde klasse