Elektrische Kia huren

Home » Elektrische Kia huren

We hebben een elegante elektrische Kia die je bij ons kan huren. De elektrische wagens van Kia zijn helemaal mee met de laatste technologische vooruitgang. Dat merk je zowel in het design als in het rijplezier. Dit merk is daarom altijd een goede keuze. Ben je benieuwd naar wat deze wagens nog te bieden hebben? Ontdek het hieronder allemaal!

elektrische kia

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

binnenkant kia

Je kan een duurzame elektrische Kia huren bij ons

Deze wagen gebruikt de laatste trends, waardoor er een moderne en elegante wagen ontstaat die heel fijn rijdt. Je hoeft ook minder vaak op te laden vooraleer je batterij op is, ideaal toch? Je moet zeker een Kia overwegen, als je als bedrijf kijkt om een bedrijfswagen te huren. Het virtuele scherm biedt gemak en functionaliteit. Ben je toch niet overtuigd over dit merk? We hebben nog vele andere ter beschikking, zoals een elektrische BMW. Huur je toch een elektrische Kia bij onze auto-renting? Dan geniet je van zijn interieur dat met stijl en details is afgewerkt.

Geef een seintje voor je huurwagen

Weet je al zeker dat je een elektrische Kia gaat huren? Dan hebben we ook verschillende laadpunten beschikbaar voor je bedrijf. Bekijk bijvoorbeeld het merk Zappi. Move2Green uit Sint-Lievens-Houtem, nabij Aalst biedt je allerlei leuke en handige opties. Schakel ons in en vraag naar een vrijblijvende offerte door een e-mail te sturen naar info@move2green.be! Je kan ons ook bellen op het nummer 0498/54.65.06.