Elektrische BMW huren

Home » Elektrische BMW huren

Zoek je naar een klassevolle, elektrische BMW om te huren? Wij zijn hier dé referentie voor. We verhuren en verkopen deze mooie elektrische wagens. We zijn beschikbaar voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Ben je benieuwd naar al onze opties binnen het merk BMW? Lees er zeker over verder!

elektrische bmw

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

bmw binnenkant

Bij ons kom je de stijlvolste BMW huren

Heeft een van je medewerkers een vervangwagen nodig? Daar zijn de services van Move2Green ideaal voor. Ons autoverhuurbedrijf uit Sint-Lievens-Houtem, in de omgeving van Aalst, is hierin gespecialiseerd. We hebben verschillende elektrische BMW-modellen die je kan huren. Je kan bij ons ook kiezen voor shortleasing. Hierin ligt onze specialiteit. Twijfel je nog of je een elektrische BMW wilt huren of toch meer de voorkeur geeft aan een ander automerk? We hebben verschillende merken klaarstaan voor jou. Je ontdekt bij ons een elektrische Volvo, Honda, Volkswagen, Mercedes, Honda, Kia en Audi.

Laat ons snel iets weten

We bieden je de ideale huurwagen aan. Zoek snel je optie! Staat je gewenste merk of model er niet tussen? Vraag er dan gerust naar. Dan lost ons bedrijf dat snel voor jou op en kan je de elektrische wagen huren van jouw voorkeur. Bij ons ga je met de perfecte wagen buiten. Vraag zo snel mogelijk naar de offerte van je huurwagen door te bellen naar 0498/54.65.06 of door te e-mailen naar info@move2green.be! Leer ons kennen en je zal zeker zijn dat je bij ons de juiste keuze maakt.