Elektrische Audi huren

Home » Elektrische Audi huren

Wil je graag een elegante en krachtige elektrische Audi huren? We hebben verschillende modellen beschikbaar. Je vindt zeker iets naar je smaak. Iedere elektrische wagen van Audi zit vol met technologische snufjes. Die overtuigen je na een testrit al ervan dat je deze auto’s zeker wilt huren. Rijd lange en aangename ritten in deze mooie wagen.

bedrijfswagen-huren

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

audi etron elektrisch

Ben je benieuwd en huur je graag een elektrische Audi?

De koppeling van de elektrische Audi voelt heel vlot aan en kan ook lange ritten aan. Ze vangt tijdens je rit energie op van het remmen. Die energie wordt dan teruggebracht naar het rijden, waardoor je Audi zulke lange ritten aankan. De wagen start ook heel vlot en zuiver op. Je kan heel snel een zekere snelheid halen. Huur hem als elektrische bedrijfswagen of als gewone wagen. Wij faciliteren het allebei. Elke elektrische wagen van Audi staan tot je beschikking om te huren. Dus doe je werknemers een plezier met deze wagen en kom naar ons erkende wagenrentingsbedrijf. Ga je graag voor een hoogstaand merk, maar gaat je voorkeur toch meer uit naar een andere auto dan die van Audi? Bekijk dan zeker de mogelijkheden voor het huren van een elektrische BMW.

Ontdek al onze krachtige Audi’s

We hebben verschillende opties bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, in de omgeving van Aalst. Bij ons kan je ook laadpalen van Alfen kopen voor onder andere je bedrijf. We hebben het volledige pakket voor jou, dat maakt het gemakkelijk om je elektrische wagen van Audi bij ons te huren. Ontdek meer over onze werkwijze en neem contact op voor het huren van een elektrische Audi! Bereik ons via e-mail naar info@move2green.be of bel naar het nummer 0498/54.65.06.