Elektrische Audi huren

Wil je graag een elegante en krachtige elektrische Audi huren? We hebben verschillende modellen beschikbaar, je vindt zeker iets naar je smaak. De elektrische wagens van Audi zitten vol met technologische snufjes, dus je moet ze zeker huren. Rijd lange en aangename ritten in deze mooie wagen.

elektrische audi

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

audi etron elektrisch

Ben je benieuwd naar een elektrische Audi en wil je graag één huren?

De koppeling van deze wagen voelt heel vlot aan en kan ook lange ritten aan. Ze vangt tijdens je rit energie op van het remmen. Die energie gaat dan ook terug naar het rijden, waardoor je zulke lange ritten aankan. De wagen start ook heel vlot en mooi op, je kan heel snel een zekere snelheid halen. Huur hem als bedrijfswagen, of als gewone wagen. Wij faciliteren het allebei. Al de elektrische Audi’s staan tot je beschikking, dus doe je werknemers een plezier met deze wagen.

Ontdek al onze krachtige Audi’s

We hebben verschillende opties bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, in de omgeving van Aalst. Bij ons kan je ook laadpalen van Alfen kopen voor onder andere je bedrijf. We hebben het volledige pakket voor jou, dat maakt het ook gemakkelijk. Ontdek meer over onze werkwijze en laat ons iets weten voor het huren van een elektrische Audi! Bereik ons op info@move2green.be of bel naar het nummer 0498/54.65.06.