CUPRA elektrische auto

Home » CUPRA elektrische auto

Met de CUPRA elektrische auto rij je vinniger en verder dan ooit. De CUPRA staat gekend voor zijn power en zijn pure rijsensatie. Wanneer je een elektrische auto van het merk CUPRA huurt bij ons, zal je 100% intens rijplezier ervaren en genieten van een maximale autonomie. CUPRA is een dochtermerk van Volkswagen en de eerste elektrische wagen die door hun op de markt werd gebracht. Toch zal je een subtiel verschil in rijervaring gewaarworden.

cupra fermentor

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

cupra born

De eigenheid van een CUPRA elektrische auto

CUPRA is gevormd voor emotiezoekers en hun elektrische wagen is ontwikkeld tot in de kleinste details. Deze wagen geeft de mogelijkheid de temperatuur in te stellen voor je vertrek en hem op te laden vanop afstand dankzij zijn intuïtieve technologie. Gebruik een Alfen-laadpaal voor een optimaal laadvermogen. De elektrische auto van CUPRA is vooruitstrevend in zijn interieurdisplay en projecteert informatie op jouw voorruit. Wanneer je in een elektrische CUPRA rijdt, wordt jouw rijervaring verrijkt op elk vlak. Heb je moeilijkheden met parkeren? Deze wagen stuurt zichzelf vlot in een vrije parkeerplek. Staat deze wagen je aan, maar ben je op zoek naar iets met een zachtere prijs? Bekijk dan zeker eens de elektrische Hyundai. Als expert in de renting van auto’s staan wij jou bij met sterk advies.

Laat je overtuigen door zijn kenmerkende karakter

De elektrische CUPRA geeft een typerende rijervaring aan zijn bestuurder. Huur hem bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, regio Aalst, en je zal begrijpen waar ze over spreken. Wil je hem eerst uitproberen in een testrit? Bij ons kan het. Neem contact op met ons. Stuur een e-mail naar info@move2green.be of bel naar het nummer 0498/54.65.06. Raak overtuigd van zijn karakter.