De Citroën elektrische wagen

Home » Citroën elektrische wagen

De Citroën elektrische wagen is een gegeerde middenklasser. Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem, nabij Aalst, kan je de Citroën Ë-C4 huren. Dit model is de eerste elektrische wagen die Citroën heeft uitgebracht. Zijn design toont duidelijk de karakteristieke uitstraling van dit merk, met een hintje sportiviteit. Met zijn minimalistisch ontworpen interieur is dit een auto die veel autobestuurders kan bekoren. 

citroen-e-c4-dashboard

Voor een meer directe aanpak kun je ons telefoneren en genieten van professioneel advies!

elektrische-citroen

De overtuigingskracht van Citroën elektrische wagens

Bij ons wagenverhuurbedrijf vind je met zekerheid de elektrische Citroën wagen die jou kan bekoren. De Citroën Ë-C4 is ons favoriete model en laat je genieten van de stilte van een elektrische motor en een hoog veercomfort. Dit model is ontworpen met een oog op gemak en een verrijking van jouw rijervaring door zijn eigenzinnigheden. De elektrische wagens van Citroën vallen in dezelfde klasse als bijvoorbeeld de MG elektrische auto. Wel verschillen ze van elkaar in design, technologische ontwikkeling en rijstijl.

Beleef optimaal comfort

Rijden in een elektrische Citroën geeft je een comfortabele rijbeleving voor het hele gezin. Ook fungeert hij goed als elektrische bedrijfswagen. Wil je deze auto uitproberen in een testrit om je te laten overtuigen van zijn kunnen? Plan dan een afspraak in. We zijn bereikbaar op het nummer 0498/54.65.06 en het e-mailadres info@move2green.be. Wil je nog meer informatie over deze wagen? Klik dan hier