BMW iX3

Misschien is deze iX3 wel de start van meer volledig elektrische varianten van BMW modellen. De X3, waar deze iX3 op gebaseerd is, is een gewoon een praktische luxueuze SUV. Met een 0 naar 100 tijd van minder dan 7 seconden zal het rijplezier in elk geval niet ontbreken.

 

Onder stroom en startklaar

De nieuwe BMW iX3 maakt indruk met een helder en gefocust design, de compromisloos efficiënte aandrijving en puur rijplezier, gecombineerd met alle voordelen van een SAV. Hij maakt de X3-familie compleet en komt daarmee de BMW belofte “Power of Choice” na. 

Het interieur

Het interieur zorgt met individuele details zoals de BMW i deurdrempels en de standaard sfeerverlichting met voorinstelling in BMW i Blau voor een moderne en elegante sfeer. De op de elektrische aandrijving afgestemde aanduidingen van de instrumentencombi en het Control Display onderstrepen samen met het discrete BMW iX3 embleem op de middenconsole het unieke karakter van de wagen. Zo toont de BMW iX3 zijn elektriserende karakter – zonder compromissen.

Een nieuw tijdperk

De BMW iX3 luidt een nieuw tijdperk van emissievrij rijplezier in en brengt het beste van twee werelden samen: de rijdynamiek en premium-kwaliteit van de BMW X3 met de verhoogde prestaties en efficiëntie van de BMW eDrive-technologie van de vijfde generatie. Met een rijbereik tot 460 km zet de BMW iX3 nieuwe maatstaven. En dankzij de intelligente producten en op maat gemaakte diensten van BMW Charging verloopt het opladen gemakkelijker, sneller en efficiënter dan ooit. 

Specificaties

Bereik

460 km (WLTP)

0 – 100 km/u

6,8 seconden

Vermogen

286 pk / 219 kW

Koppel

400 Nm

Opslagcapaciteit

510 liter

Zitplaatsen

5 zitplaatsen

Afmetingen (l/h/b)

4,73 m / 1,67 m / 1,89 m

Accu’s

80 kWh