Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback is een combinatie van sportiviteit, functionaliteit en praktisch gebruiksnut. Het interieur is heerlijk ruim en biedt met zijn laadvolume van 615 liter ruimte te over. De Audi e-tron Sportback heeft een groot rijbereik van max. 449 km. Dat wordt grotendeels mogelijk gemaakt door de hoogspanningsbatterij. Ook energierecuperatie speelt daarin een rol: via zijn elektromotoren recupereert de Audi e-tron Sportback ruim 90% van de remenergie.

 

Vooruitstrevende esthetiek

De nieuwe Audi e-tron Sportback maakt indruk met zijn sportieve elegantie. De atletische designelementen op de dorpel wijzen op de diepliggende positie van de batterij en creëren een optisch zwaartepunt. Vooraan valt de brede singleframe-achthoek met opstaande spijlen op. Achteraan benadrukken de zacht afhellende daklijn in coupéstijl het sportieve karakter van de nieuwe Audi e-tron Sportback terwijl de dynamische Sportback-lijn progressieve passie uitstraalt. 

Prestaties onder hoogspanning

De volledig elektrische aandrijving van de Audi e-tron Sportback omvat een elektrische motor voor de voor- en achteras. Dankzij het totale vermogen van maximaal 408 pk en de maximale koppel van 664 Newtonmeter versnelt het voertuig in 5,7 seconden van 0 tot 100 km/u. De topsnelheid is elektronisch beperkt tot 200 km/u.

Ruimte voor ideeën

De Audi e-tron Sportback is een combinatie van sportiviteit, functionaliteit en praktisch gebruiksnut. Het interieur is heerlijk ruim en biedt met zijn laadvolume van 615 liter ruimte te over. Met de zetels neergeklapt klimt die capaciteit zelfs tot 1.655 liter. Passagiers achteraan hebben bovendien meer dan genoeg hoofd- en beenruimte.

Extravert interieur

Het interieur van de Audi e-tron Sportback biedt tal van digitale technologieën en een hoge mate aan comfort. De Audi virtual cockpit en de MMI ondersteunen intuïtieve bediening. Het optionele glazen panoramadak doet het interieur baden in het licht en de efficiënte ventilatie zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

Ruim bereik

De Audi e-tron Sportback heeft een groot rijbereik van max. 449 km². Dat wordt grotendeels mogelijk gemaakt door de hoogspanningsbatterij. Ook energierecuperatie speelt daarin een rol: via zijn elektromotoren recupereert de Audi e-tron Sportback ruim 90% van de remenergie.

SPECIFICATIES

Vermogen : 408 PK (300kW)
Rijbereik : 449 km
0-100 km/u : 5,7 sec
Laadvolume : 1.655 liter